annaohlund_DSC3114

Scandinavian Send It Invitational

Skandinavisk filmtävling i Kanada är vad jag har ägnat mig åt senaste dagarna. Reglerna var enkla, fem dagars filmning på tre olika orter, två dagar i Revelstoke, två dagar i Kicking Horse och en dag i Rogers Pass. Allt annat utöver reglerna var, eh, lärorikt (läs: förbannat jävla skitsvårt). Arrangörerna hade lyckats pricka in några av de djupaste dagarna på säsongen vilket ledde till att vi fick hålla till i skogen för att ha stabil snö och hyffsad sikt. Att åka skog är sjukt roligt, att filma skogsskidåkning är svårt (därmed inte påstått att det är lätt att filma någon annan slags skidåkning...). Att sen klippa ihop materialet från de fem dagarna till en 5min lång film visade sig vara ett betydligt större och mer tidskrävande projekt än vad vi hade tänkt, men oj vad kul vi hade under tiden! Resultatet av veckans arbete ser ni här:

Kommentera gärna inlägget: