annaohlund_DSC3114

X2

I torsdags packade jag in skidorna i bilen och körde till Örsta i Norge. Det blev en nätt bilfärd på dryga nio timmar. Väl på plats blev det middag, riders meeting och socialisering med trevliga skidåkarvänner som jag inte träffat på hela vintern. 

 

Tävlingen blev körd på andrahandsvalet av fjällsida då låga moln hindrade oss från att kunna se något på toppen av det först tänkta åket. Kanske lite tur för mig som inte var alltför peppad på fyra timmars hike i kombination med min feber.

 

Hittade en bra linje som jag var peppad på att köra men hamnade tyvärr lite långt bak i landningen av första droppet och kunde inte parera när ena skidan skar fast. Dumt. Tumlade halva fejset (är det tävling i Norge så får man skriva på norska) och fick som tur va stopp precis innan det rullade över ner mot ett väldigt exponerat parti med mycket sten och stora sprickor. puuuh, skrämde upp både publiken och resten av deltagarna rejält men klarade mig fint utan en endaste skråma. Bittert med fall men glad att jag klarade mig oskadd.

 

Anne May stod klippan som jag misslyckades med och hon tog därmed hem segern. gratuliren fröken.

 

Kommentera gärna inlägget: