annaohlund_DSC3114

Skutskjutet 2011

Sista helgen i april arrangeras Sveriges största störtloppstävling i Åre, en tävling som brukar locka upp emot 3000 deltagare. När jag var liten brukade hela familjen vara med och åka. Så när det var klart att jag inte fick plats i friåkningstävlingen i norska Röldal tog jag och anmälde mig till skutskjutet, i längdklassen.

 

Det är nog bland det roligaste och samtidigt det läskigaste jag har gjort i mitt liv. Jag skrek av skratt från start till mål även när jag låg på rygg och snurrade som en upp och ner vänd sköldpadda. Helt otroligt att jag kunde vara så dålig på något som ligger så nära något som jag ändå anser mig väldigt bra på... Om jag ställer upp nästa år igen ska jag se till att jag har stått på längdskidorna i alla fall en gång tidigare under säsongen :)

Snygg och glad i färg

Kommentera gärna inlägget: