annaohlund_DSC3114

Genomförandet

Dagarna innan tävlingen ägnades till vårskidåkningen som jag gillar den mest, när man får shredda på linje, hänga i gäng och mysa i solen. Fantastisk stämning, bra pepp och bra ladd, vad mer kan man begära.

 

Peppad av tidigare dagars åkning gick jag in i kvalet med bra självförtroende och stort lugn. Jag hade en tydlig plan för vad jag skulle göra och hur jag skulle göra det. Tanken var att åka en lite lättare linje men att åka den ruskigt bra istället för att åka den svåraste linjen och riskera att tappa flytet. Jag gjorde precis som jag hade tänkt och jag gjorde det bra, men tyvärr föll det inte domarna i smaken och jag placerade mig på platsen precis utanför finalen. Bittert, men sånt som kan hända om man underskattar sitt motstånd. Jag passar på att lära av mina misstag och lovar mig själv att köra lite mer yatzy-style nästa år.

www.fotobrant.blogg.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar