annaohlund_DSC3114

Lunchträna!

Långlunch på gymet med tränar-Christer, "lunch" i det här sammanhanget betyder endast att det var lunchtid, inte att det involverade någon mat. Däremot blev det ett riktigt tufft benpass, kliver i och med det passet idag in i en lite tuffare styrkeperiod med mindre löpning och mer tung styrka. Är sjukt peppad, jag gillar ju som att känna mig stark :) 

Stressad som jag var höll jag även på att dräpa mig själv i duschen. Halkade och hann tänka på vilken märklig situation det skulle bli om jag slog mig och det skulle behöva komma någon och ta hand om mig när jag låg där naken på duschgolvet, tur att jag fick tag i en vägg och kunde reda upp det hela så att jag slapp skämmas över min klantighet.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar