annaohlund_DSC3114

Aj aj ojoj.

Var råpeppad på comeback på fotbollsplanen idag. Gick svinbra i typ 6 minuter, sen fick jag en höfttackling som var lite för välplacerad och efter att tappert försökt kämpa vidare fick jag vika ner mig och linka av planen. Lite extra tungt för mig då jag innan matchen uttryckte mig att: "ska man kliva av planen idag så ska man fan minst ha dött" då vi kom till match med endast 10 spelare. Tyngre förlust med 1-7. Aj för smärtan och Aj för min stolthet Ojoj för resultatet mot ett lag som vi nog hade lirat ut totalt om vi varit fulltaliga.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar