annaohlund_DSC3114

Skutan Runt!

Åre bjöd på finväder när det var dags för tävlingen skutan runt. Härligt tänkte jag och intalade mig själv att det nog inte skulle bli så jobbigt ändå, springa terräng är oftast sådär härligt för själen att man glömmer bort att det är jobbigt, riktigt så blev det dock inte igår. Utav 25km var väl 10km lervälling som man lätt kunde trampa ner sig upp på halva låren i, sen var det väl 5km blötmyr och resterande 10km varierade mellan dödande stigning och råbrant utförslöpning, eller nä, det sistnämnda kanske bara var 8km för det var faktiskt ett par kilometer som var sådär fantastiskt underbara som jag hade föreställt mig att det skulle vara.

 

Även fast att det var jobbigt och att jag mest troligt fick en rätt kass placering så är jag riktigt stolt över mig själv och det faktum att jag genomförde det hela. Visst att jag var sämre än många av dem som ställde upp, men jag är då fan så mycket bättre än alla som inte deltog :) 

 

Lätt ett av de vackraste träningspassen jag utfört den här sommaren!

photo cred Oscar Darle

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar