annaohlund_DSC3114

Hemma!

Efter en nätt resa på 22 timmar dörr till dörr är jag äntligen återförenad med min dator så att jag kan skriva ordentligt igen :) Trevligt av Stockholm att välkomna mig med 7grader, regn och blåst, kanske lika bra så att jag vaknar till liv och fattar att jag är tillbaka i verkligheten. Hemresan flöt på oväntat bra och jag hann inte ens bli uttråkad trots avsaknaden av resesällskap då Marie som jag åkte ner med stannar ett par veckor till i värmen. 

 

Lägger upp ännu fler bilder från resan nu när jag har tillgång till lite mer normal uppladdningshastighet.

 

 

Utflykt till Bingin, otroligt häftigt ställe med bra surfbryt, tyvärr var det lågvatten när vi var där och revet är tydligen väldigt, väldigt vasst så vi höll oss till att bada och chilla på stranden.

 

Stranden som för övrigt ligger 300 trappsteg ner från slutet av den labyrint som leder dig från parkeringen och fram till platsen med den storslagna utsikten på bilden nedan.Balangan är ett annat favorittillhåll. Dock inte heller nåt perfekt nybörjar-spot men grymt ställe att hänga och mysa på. Uppe på stora klippan till vänster ligger New Kuta Golf, sjukt sugen att spela men då ingen annan i gänget var golfare fick den banan vänta ett tag till på att bli spelad av mig.

Några bilder från Kuta beach får avsluta inlägget.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar