annaohlund_DSC3114

självförtroende. besvikelse. passion. hinder.

Ett och ett har rubikens ord ganska olika klang, men tillsammans kan de få människor att uppnå saker de själva knappt trodde var möjliga.


Vad är det egentligen som krävs för att man ska kunna hänge sig helt och hållet åt något? För att man ska våga följa sitt hjärta och sina drömmar och bara låta passionen styra? När är det egentligen man börjar ställa krav på själv och få förväntningar på sig själv? Och besvikelsen som kommer med misslyckanden, är den alltid av ondo eller är det faktiskt så att det är besvikelsen som får oss att vilja kämpa ännu hårdare får att nå våra mål? 

 

Vad krävs för att vi ska vara nöjda?


Att testa nya saker är oftast väldigt kravlöst och det krävs inte så mycket för att man ska kunna vara nöjd med sig själv och nöjd i situationen. Att bara vara där och då känns så enkelt på något vis. Men så fort man kommer till de där sakerna man borde kunna blir pressen på att lyckas och prestera så mycket högre och att vara nöjd kan vara väldigt, väldigt svårt. 


När ögonen lyser av självförtroende och passionen kommer från hjärtat kan man lyckas med det mesta och samtidigt vara nöjd med det lilla. Det är imponerande att se den glöden hos människor, och när jag tittar på den här bilden av mig själv blir jag imponerad. 


foto: Rickard Wrangel

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar