annaohlund_DSC3114

6 dagar kvar...

att jobba innan jag kliver åt sidan för 5 månaders skidåkning! Även 6 dagar kvar tills jag kommer hinna ta tag i min allt för långa privata "to do list". Men nu jobba, jobba och träna, träna. Tror förresten att jag ska ta ett par dagars sovmorgon innan jag drar på mig vinteruniformen, känns som att huvudet och kroppen kan behöva det för att jag ska kunna ta mig an vinterns utmaningar.

 

Men först -sömn, nite!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar