annaohlund_DSC3114

Mot Sälen

Ändrade planer, avfärd torsdag kväll med riktning Ramundberget blev plötsligt avfärd i morgon lunch med rikting Sälen. Kul, men det här med att packa skidgrejerna kändes helt plötsligt så mycket mer ovant än vad det borde göra. Alltså jag lär ju ha packat skidutrustning för ett par dagars åkning typ 1000 gånger i mitt liv, hur är det då möjligt att jag inte har en aning om jag behöver ha med mig :-/

 

Har inte direkt gjort det enklare för mig genom att ha hälften av prylarna i Åre och hälften i Östersund, just nu i Åre och packar in skidor och pjäxor i bilen.

 

Hej jag är en förvirrad tjej som skriver hej.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar