annaohlund_DSC3114

Invigning Ladängen!

Östersunds kommun har varit bussiga och byggt en slalombacke åt mig (eller ja, jag kan tänka mig att dela med mig) hur som så har de lagt invigningen av backen till den 7 januari och då tänkte jag vara fullt upptagen med att vinna en liten tävling i Revelstoke så jag tog och hade en egen invigning av backen idag. Fick skjuts upp på toppen och efter att ha njutit en stund av utsikten mös jag mig nedöver i säsongens första powder turns. Häftigt att få åka puder hemma på Frösön!

 

Invigt och klart för min del, för klippa band och åka fackeltåg kan ni andra ägna er åt den 7 januari.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar