annaohlund_DSC3114

Trist semi

Igår var jag precis ovanför sträcket, idag var jag precis under. Trist att inte få åka finalen och få en chans att klättra i resultatlistan, slutade på en 7 plats vilket är betydligt sämre än topp 3 som jag hade förväntat mig att prestera. Torsdagens åk har jag fortfarande inte kommit underfund med varför jag fick så klent med poäng för men det var tyvärr därför jag inte kvalade in till finalen för i fredagens semifinal hade jag näst bästa score och det var därikring jag hade förväntat mig att prestera alla dagar. 

 

Åket för semin Mt Roberts ett åk på 600 höjdmeter med supertunnt snötäcke vilket gav oss alla en ordentlig omgång av haj och småträd. Så om jag nu måste vara nöjd med något från den här tävlingen så är det att jag klarade mig igenom övre delen av det åket utan att dräpa mig själv, "billy goat" skillsen börjar arta sig med andra ord!

Mt Roberts
Åket sett från starten, innan 50 åkare hade hasat bort den lilla snö som fanns.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar