annaohlund_DSC3114

Marker Tour vs Trekkers, 0-1

Skit också, här har jag ända sedan jag skaffade mina Marker tour F12 i slutet av förra säsongen lovordat dessa bindningar, men nu tycker jag tyvärr inte att dem är lika fantastiska längre. Jag har tydligen lyckats knäcka bindningen så att det som tidigare var lite klen respons i kantningen nu istället gör det omöjligt att få upp skidan på kant. Sämre.  Vet inte riktigt hur jag ska lösa problemet heller då jag verkligen är i behov av att kunna tura för att få skonsam åkning för mina ömmande skenben + att jag vill ju åka på skidorna men om jag ska sätta på en ny bindning så lär jag behöva flytta den framåt eller bakåt och det vill jag inte för jag trivs bra med att ha den där den sitter nu. Helvetes jävla skitbindning, fel att bara hålla. Nu blir det trekkers för mig. skräp.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar