annaohlund_DSC3114

Tävla?

Hm. Det verkar visst inte som att det är meningen att jag ska tävla något i vinter, nu har FWT bestämt sig för att skjuta upp tävlingen som skulle gått i Kirkwood 22-27 februari så att den nu istället  ska gå 4-9 april. Därmed är det den tredje tävlingen för i år som blir framflyttad, det är ju självklart bra att organisationen tänker på vår säkerhet och på arrangemangets kvalitet och det är ju väldigt svårt att tävla i skidåkning utan snö (det är snöbrist som är anledningen till alla flyttade tävlingar)... Men ändå trist när det inte bli som man har tänkt, jag har ju laddat och tränat så hårt inför säsongen. Inget att göra åt mer än att dra upp på berget och ha det riktigt, riktigt bra där!http://www.freeskiingworldtour.com/2012/02/subaru-freeskiing-world-tour-stop-at-kirkwood-postponed/

Etiketter: tävling friåkning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar