annaohlund_DSC3114

Red Mountain Resort

Har spenderat två dagar i Rossland och åkt skidor i på Red Mountain. Vi lurade med oss grymt duktiga skidåkaren Leah Evans som är uppväxt i Rossland och känner berget utan och innan vilket  var väldigt givande, massor med kul åkning i både solsken och snöfall och Anna fick många fina bilder tagna! Anna och Erik kommer nog få ihop ett fin fint repotage av den vistelsen.

 

Efter gårdagens åkning packade vi in oss i bilen och styrde mot Fernie där nästa äventyr skulle ta sin början. Vi råkade dock  börja äventyret lite tidigare än så genom att få punktering mitt ute i ingenstans mitt i natten. Men händiga som vi är kastade vi på reservdäcket så att vi kunde ta oss till ett motell och få några timmars sömn innan däckverkstaden öppnade så vi kunde få däcket lagat. Och som vi fick det lagat sen då, på däckverkstaden möttes vi av en sjukt serviceminded man som kirrade däcket och glatt tillämpade "foreigner rate" vilket lämnade oss med en nota på noll kronor, TACK JOHN!

Leah bloggar och Erik tar anteckningar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar