annaohlund_DSC3114

Fernie

32 cm snö senaste 24 timmarna och som bäddat för en episk dag på berget. Tyvärr var vi inte ensamma om att vilja shredda idag så väldigt mycket hade hunnit bli uppåkt tills vi kommit upp på berget, men vi fick ändå en hel del fet åkning.

 

Just nu är vi mitt i förberedelserna inför nästa uppkommande äventyr. Kommande två dagar kommer förhoppningsvis att spenderas i en stuga ute på fjället där det varken finns el eller rinnande vatten. Vårt största problem just nu är dock snöförhållandena som är lite sisådär, vilket till att börja med tvingar oss till att ta en längre väg upp (5 timmar i stället för 1) och sen även begränsar oss mycket i åkningen när vi väl är där. Men vi får se om vi ens tar oss upp vädret ser inte kanon ut för morgondagen men vi ska ge det ett försök och blir det ingen åkning så har vi i alla fall en massa god matsäck att sysselsätta oss med :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar