annaohlund_DSC3114

Turande i Rogers Pass

Idag har jag varit iväg till Rogers för första gången den här säsongen. Vet inte varför jag inte har tagit mig iväg tidigare för det är alltid lika fint att komma dit. Backcountry skiing i Glacier National Park, med andra ord inga liftar, inga skotrar och inga helikoptrar eller pistmaskiner. Bara ren och vacker natur.

 

Blev bara en kort sväng idag då vi bestämt oss för att köra ett pillowfält som vi scoutat förra året. Linjerna var lika lekfulla som vi kom ihåg dem men snön var tyvärr av lite skiftande kvalitet, mjuk och fin i vissa svängar och skare i andra svängar :-/ lite för snabb snö för att köra de tuffaste linjerna men vi fick ändå en väldigt lyckad dag och jag tror att Anna och Erik som fotade fick några bra bilder var också. Då vissa av de bilderna som de tog kan komma att användas till kommande reportage kan jag inte visa något här men jag bjuder på en bild på Rille som jag sköt med pocketkameran.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar