annaohlund_DSC3114

Men LITE prylar

hahah, ibland ser jag bara för rolig ut när jag åker skidor. En av grabbarna tog den här bilden på mig häromdagen när vi höll på att packa in i bilen efter skidåkningen och när jag såg den så insåg jag hur mycket kläder och prylar jag har med mig / på mig när jag är ute på berget. Så jag tänkte att jag ska visa vad det är för prylar jag försöker hålla ordning på i morgonstressen. 

Yes, det händer ibland att jag känner mig som en Michellingubbe . Så om vi börjar med allt som man ser på den här bilden så har vi;

-Hjälm + goggles

-Balaclava/rånarluva + halskrage i fleece

-Handskar

-Ryggsäck (vars innehåll är ett kapitel i sig så det går jag igenom längre ner)

-GoPro videokamera + sele

-Ytterkläder (jacka + byxa) SÅ SJUKT SNYGGA!

-Pjäxor (syns väl iof inte på bilden men ack så väsentliga)

 

 

Och det här är vad som fanns i ryggsäcken idag när jag vände den upp och ned, tycker själv att jag hade packat lite klent med kläder, mat och diverse andra livsnödvändiga saker.

-Vattenflaska

-Extra goggles

-Spade

-Sond

-Mössa

-Extra vantar

-Solskyddsstift

-Stighudar

-Plåster

-Handvärmare (små vakumförpackade påsar som blir varma när man bryter förpackningen)

-Walkie talkie

-Hörlurar 

-Astmamedicin

-Skidband

 

Ryggskyddet och transcievern som är med på bilden har jag förstås på kroppen och inte i ryggan.

Och längs in mot huden ett rosa underställ, nytvättade hallondoftande skidstrumpor, självhäftande siliconpads som skyddar skenbenen från slag från pjäxorna och den snyggaste sporttoppen ever - leopardmönstrad!

 

Varje morgon är lite som att leka den där leken när man lägger fram en massa saker och så får man titta ett visst antal sekunder och sen när man blundar så tar nån bort ett föremål och när man tittar igen så ska man komma på vad som saknas. Skillnaden är att man aldrig behöver blunda och att det alltid är något som saknas, är liftkortet med så har man glömt vattenflaskan, har man med filmkameran så är det mest troligt slut på batteri eller så ligger minneskortet hemma, men har man glömt extra goggles så har man förhoppningsvis fått med sig vantarna. Att vi dessutom bor 7 personer tillsammans gör det hela ännu mer intressant, ja vi har fått vända för att åka hem och hämta glömda prylar rätt så många gånger :)

 

Just, sen ska man helst komma ihåg att lägga in skidorna och stavarna i bilen också!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar