annaohlund_DSC3114

Tävlingsförberedelser

Medan resten av hushållet ägnade dagen åt att vara bakfulla var jag och Beckis ute och shreddade upp självförtroendet inför stundande tävling i Lake Louise. Reka, trixa, hoppa, stompa, köra och kötta är ord som beskriver dagen bra. Efter åkningen drog vi direkt ner på gymmet och joggade ner och stretchade länge, skönt och välbehövligt efter att ha tagit några tunga landningar och plöjt genom pucklar och traversspår i full kareta både igår och idag.

 

Känns som att vi kommer komma dit riktigt bra förberedda det enda som jag kan känna saknas är väl tävlingsrutin. På grund av dåliga snöförhållanden i USA har jag bara haft möjlighet att köra en tävling hittills i år och det var nästan två månader sedan men det betyder ju i och för sig att ingen annan har tävlat mer heller så det här kan och ska gå hur bra som helst!

 

Team InspireUs går för pallen, håll tummarna för att vi lyckas!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar