annaohlund_DSC3114

Lake Louise Big Mountain Challenge

Säsongens andra tävling slutade med en 5e plats för mig. Hade mycket väl kunnat bli bättre än så men började med att åka fel och missa mitt tekniska klipp-parti i kvalåket, sjukt klantig då vi till och med hade fått reka i åket så jag visste exakt vart jag skulle åka. Skyller fadäsen på att jag kom för sent till start och inte hann fokusera på vad det var jag skulle göra, skönt ändå att mitt misstag endast resulterade i att jag hamnade på ett stort öppet fält som jag kunde svänga ner på och ändå komma åt min sista klippa, med tanke på mitt bristande fokus hade jag lika görna kunnat trassla in mig bland farliga klippor och andra dumheter.

 

Tog mig trots missen vidare till final där jag fick till ett åk som belönades med nästa bästa score och fick pris av dommarna för stabil och stark åkning. Lite trist att jag inte nådde högre i resultatlistan då det hade känts fint för självförtroendet och prispengar hade gjort sig bra i plånboken.

 

Nu ska jag försöka ta ett beslut på hurvida det blir trip ner till USA och Snowbird för tävling i veckan eller om jag blir kvar här i Revy.

 

Filmade finalåket med GoPron, älskar stämningen när man kommer in i mål och får en massa high fives!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar