annaohlund_DSC3114

Hoppar över...

Det blir ingen trip till Usa och Snowbird för mig den här veckan. Känner mig inte alls i form för att tävla, har av nån anledning kännt mig som bambi på hal is när jag har varit ute på berget de senaste dagarna och då har jag ingenting på en stor tävling att göra. Att det dessutom kostade skjortan att flyga och att det var en stor storm på väg in hjälpte mig också med beslutsfattandet. Trist att det inte blev något av den här gången med tanke på att jag har laddat och tränat inför det här länge men då jag inte kan göra mig själv rättvisa i åkningen för tillfället så är det nog bäst för egot att låta bli och se till att vara bättre förberedd på alla fronter inför kommande tävlingar.

 

Om jag får ordning på mig själv och prylarna inom de närmaste dagarna så kan det hända att jag åker till Kicking Horse och kör en liten tävling i helgen men det beslutet får vänta några dagar till. 

bild: Anna Karlström

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar