annaohlund_DSC3114

Lottens friåkningsläger

Yes, Ramundberget alltså. Det kom sig nämligen så fint att Lotten hade tagit och styrt ihop ett läger för friåkningsbrudar nere i Ramis, så när jag och Rebecka hade avslutat vårt camp i Åre så packade vi in oss + lillasyster Eriksson i bilen och brände söderut för att hinna fram till en härlig 3-rätters middag som stod och väntade på oss.

 

På lördagen var vi som jag tidigare berättade med i HM - Härjedalsmästerskapen i Brattåkning, ett himla gött arrangemang med tak på 25 deltagare vilket gjorde att man hade möjlighet att socialisera och utbyta kunskaper med i stort sett alla deltagare. Tävlingen filmades och bedömdes av oss åkare under kvällens gemensamma middag.

 

Under söndagen var vi tjejer ute och upptäckte Ramundberget tillsammans med Lotten och snackade skidåkning ur ett lite mer analytiskt perspektiv än vad vi kanske vanligtvis gör när vi är ute och shreddar. Det är alltid kul att åka med killar men tjejhäng i de här kretsarna är minsann något alldeles särskilt trevligt det!

 

Bra jobbat Lotten med allt du styrt ihop och lycka till med kommande utmaningar!

Lotten, Johanna och Rebecka en trio helt vanliga tjejer

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar