annaohlund_DSC3114

Lyckad operation

Operationen gick precis som den skulle! Var lite orolig innan att meniskerna skulle vara mer skadade än vad som hade synts på magnetröntgen men det var inga större skador, man knipsade bort en lite flärp som stack ut men det var det hela, ja förutom det nya korsbandet som pysslades ihop.

 

Jag blev opererad på Sophiahemmet i Stockholm och jag är så otroligt glad att ja fick möjlighet att göra min operation där för proffsigare ställe kan nog knappast finnas. Helt fantastiskt bemötande av alla behandlande läkare, sköterskor och sjukgymnaster. Från det att jag klev in genom dörren där så behövde jag aldrig tveka på att nånting skulle gå dåligt, jag kände mig verkligen trygg i en situation då jag väl egentligen logiskt sett borde ha varit åtmindstonde lite nervös. 

 

Att jag sen varken hade särskilt ont eller mådde det minsta dåligt efter narkosen gjorde ju det hela ännu bättre.

 

Nu är det bara en sjuhelvetes massa dagar med rehab kvar tills jag är stark och snabb igen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar