annaohlund_DSC3114

Andras drömmar i mina drömmar

Även om skidåkningen och snön är det som ger mig motivation till träningen så gör det lite för ont att drömma om det just nu när jag inte vet när jag kommer kunna åka igen. Därför drömmer jag mig bort i andra människors passionerade världar. Typ som Hannah Whiteleys. Jag vill producera så där snygga videos när jag är tillbaka på snö, hur löser vi det?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar