annaohlund_DSC3114

Höst, sol och backlöpning!

Trondheim fortsätter att visa sig från sin bästaste sida och bjuder på solsken mest varenda dag. Jag firar med att löpträna i alla underbara backar i närheten av mitt nya hem. Sjukt vad jag älskar backträning, sjukt vad jag har saknat att springa. Och usch och fy och blä vad min kondition är körd i botten, men nånting säger mig att de här backarna är precis rätt medicin för att få ordning på den igen.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar