annaohlund_DSC3114

Tävlingsplanerar

Hösten börjar så sakteliga att lida mot sitt slut och vintern kommer mer och mer för varje dag och det här betyder ju att min skidpermiär bara kommer närmare och närmare! Hade det inte varit för det där opererade knät så hade jag nog redan haft min skidpremiär, men nu får det vänta några dagar till tyvärr... Sjukgymnasten säger januari. Jag säger ingenting jag.

 

Nåt som däremot är lite säkrare än när jag får ha min skidpreemiär, det är tävlingskalendern för FWQ-tävlingarna i europa kommande vinter och det triggar igång mig till tusen. Känns lite osäkert vilka tävlingar jag får åka med tanke på att jag varit på "fel" sida av atlanten senaste två åren, men det ser ut att kunna bli en vinter med tävlingsstopp på många spännande platser för min del!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar