annaohlund_DSC3114

Godmorgon lördag!

Firar in december med ett morgonpass löpning. Tyvärr glömde jag att kolla på termometern innan jag gav mig iväg, min primitiva morgonhjärna fattar visst inte att det kan vara kallt om det inte är någon snö, nu vet jag att det kan det. Med lite tur kanske jag hinner tina upp lagom till måndag när jag ska in i kylskåpet och jobba igen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar