annaohlund_DSC3114

En morgon med yoga

Min träning består av väldigt mycket balans och rörlighetsövningar just nu och för att slippa hänga i gymmet varje dag har jag under hösten kört en hel del yoga. Jag har nog faktiskt aldrig varit så mjuk och rörlig som jag är nu, skönt! Sen motarbetar jag i och för sig den här fina formen med att ha Norges mest oergonomiska jobb, men det är en annan historia. Det jag vill få sagt är att jag tror att alla skulle må bra av lite yogaövningar i sitt liv!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar