annaohlund_DSC3114

FWQ 2013

Stjärnmärkningar hit och rankingsysten dit, det är banne mig inte helt enkelt med det administrativa kring att tävla i friåkning.

 

Nu har jag i alla fall löst den licens som numera krävs för att man ska kunna anmäla sig till tävlingarna. Så nu återstår bara att se om kroppen är redo att tävla om ett par månader. Om jag får tävla alltså, verkar högst oklart om jag får tillgodoräkna mig de resultat som jag presterat på andra sidan atlanten och eftersom jag varit borta från den europeiska cirkusen två säsonger så har jag inte heller där någon rakning kvar att förlita mig på. Kan bli spännande, kan även bli läge att koppla på charmen ;-) Jag tror att det löser sig, för det brukar det ju göra.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar