annaohlund_DSC3114

Lycka!

Efter det där inspirerande morgonmötet stack jag ut i backen med lånad hjälm (tack Beckis) och min nyfunna skidkompis Maria. Åh hur fint var det inte då, sol och nysnö, vore nog att ljuga lite om jag kallade det puder men en 10-15cm krispig Åresnö duger gott för att jag ska tjuta av lycka.

 

Men det bästa med dagen var nog ändå när det kom fram en random skidåkare och berättade hur glad hon blev av att titta på oss när vi åker och att vi ser ut att njuta och ha så himla kul på skidorna. Kul att det syns, för shit vad bra vi har det!

 

Jag ska verkligen göra allt som står i min makt för att hålla mig skadefri i vinter för jag tror att den här vintern kan bli så bra, för den är så bra redan nu, när jag enligt vissa egentligen inte ens skulle fått åka skidor!

 

God morgon Rödkullen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar