annaohlund_DSC3114

Morgonmöte

Började dagen med att ta skidorna hem till Anna för att möta upp med henne och Rebecka för ett inspirerande planeringsmöte gällande InspireUs nylansering. Supertrevligt som alltid och jag tror att nya sidan kommer bli grym. Men innan den lanseras ska jag försöka mig på att lokalisera min hjälm som tydligen slet sig från ryggsäcken under min lätt äventyrliga skidfärd mellan mitt och Annas hem. damn, tror tyvärr att det kan bli en rätt svår uppgift.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar