annaohlund_DSC3114

Jag älskart!

Kan nog inte säga det för många gånger; jag är så sjukt glad och tacksam över att det går så bra att åka och att det är så galet kul att vara på skidor och shredda pow! Nog för att jag har vetat hela tiden att jag ska komma tillbaka till åkning på min nivå så måste jag ju erkänna att självförstoendet och hoppet sviktade lite när läkarna sa i maj ifjol att det minsann inte skulle bli någon skidåkning för mig i vinter. Än så länge har dom haft fel, jag hoppas att det inte är dumt det jag gör, men hur skulle någonting som känns så bra kunna vara fel och dumt? Jag åker planerat och med ett konsekvenstänk större än någonsin, jag hoppas att det ska vara tillräckligt för att hålla mig hel i vinter. 

 

Jag älskar snö!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar