annaohlund_DSC3114

Hej Georgien!

Åh hej vilken dag... Eller när ja tänker efter så var det nog egentligen två dagar, men med en nattssömn på en och en halv timma är det lätt att man glömmer bort att det varit natt. 

 

Började dagen i Bollnäs vart ifrån jag tog tåget till Arlanda där jag mötte upp med elva andra förväntansfulla dårar. Fick gladeligen checka in med 6kg övervikt, tack Pegasus Airlines för det, sjukt otippat faktiskt med tanke på att snubben före mig i kön var tvungen att plocka ut 200 grams övervikt ur sin väska, haha. Flög in till Georgiens huvudstad Tblisi via Instanbul, verkar som att de flesta flygen landar på natten här, så även vårt så klockan hade väl hunnit bli närmare halv fem på morgonen lokal tid (+3tim från Sverige) när vi skumpade iväg på en två timmars minibusstransfer.

 

Väl på hotellet lyckades vi väl få oss cirkus en och en halv timmas sömn som packade sillar då vi bara fått tillgång till två av våra fyra rum... Så upp och leta rätt på sin egen packning och ut på berget. Och vilket berg sen, sol och snö och spänannde terräng! Gjorde dock misstaget att tro att lifta var lätt  vilket resulterade i att vi ägnade ett par dryga timmar av eftermiddagen åt att promendera längs en lerig landsväg tillbaka till skidsystemet. Trevligt med spänning i vardagen, men jag tar den gärna då jag fått mig mer än två timmars sömn. Hur som så kom vi ju oss tillbaka till hotellet till slut och gissa om jag sov gott den natten ;-)

Rätt så nice view från toppen!
Ja men bara 5km kvar att gå då...
Men snälla ni kan väl bara vända och köra oss typ 5km åt andra hållet...? Nähä, inte det nä..
Vissa av tunnlarna var så mörka att man fick gå med staven som blindkäpp mot väggen för att inte tappa orienteringen helt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar