annaohlund_DSC3114

Efterfix, packa, avresa!

oh hej vilket tempo det går i nu... På bara några timmar ska GDO summeras och utvärderas, grejer ska lämnas tillbaka och hämtas upp runt hela byn, pressmeddelanden ska skrivas och helst ska jag väl hinna strukturera upp mitt liv och mina prylar inför resan till Rumänien med avfärd 06.00 img bitti.. haha lär inte bli alltför många timmars sömn inatt som jag känner mig själv rätt.

Jag och Beckis jobbar med bilder och texter, lika glada som alltid :D

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar