annaohlund_DSC3114

CNF Romaina - Freeride Transylvania

Ja, vad ska man säga... Flatljus och bristande skare väl väl inte det jag hade hoppats på men åkte den linje jag hade tänkt även om det tyvärr blev lite mer trevande än vad jag hade hoppats på. Snöförhållandena gjorde det svårt för mig att köra fullt då det inte riktigt kändes värt risken att skära fast och skrota. Är nöjd med linjevalet och taktiken då jag valde utifrån att jag tänkte att jag skulle kunna kötta linjen med bra flyt eftersom det är mest det som ger bra poäng i tjejklassen, med bättre pepp och ladd hade det varit den givna vinnarlinjen ;-P

 

Riktigt häftigt ställe med grymma berg och schysst arrangemang, hoppas verkligen att det blir tävling här nästa år igen så att fler får komma och uppleva det här häftiga stället och att jag får komma och ta revansch!

Ett av tre hotell med delar av tävlingsfacet längst till höger i bild.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar