annaohlund_DSC3114

Liftstängning, vemod och årlig vårdepression

Idag var en stor dag på många sätt. 

 

InspireUs körde grym friåkningsguidning på skutan, kallsnö i blåstensvalvet i solsken. Det är verkligen helt sjukt att det är så bra snö fortfarande, och jag vill inte att det ska vara slut än! 

 

Det är på dagen ett år sedan jag slet av det där rackarns korsbandet, jag firade genom att ta revansch på den driva som jag hoppade då det gick sönder. Rätt sjukt att jag kan summera den här säsongen som den bästa någonsin skidåkningsmässigt, det hade jag aldrig kunnat föreställa mig när läkarna i maj ifjol sa att jag kunde glömma all skidåkning på min nivå den här vinten. 

 

Liftarna stänger och det enda jag kan tänka på är den stora klumpen i magen som alltid kommer när jag ser stolarna rullas in vid stängning och att jag helst av allt bara vill ha januari, stenhård pist och soluppgångsåkning. Inte konstigt att vemodet och vårdepressionen gör sig påminda...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar