annaohlund_DSC3114

Tura, tura aldrig sura!

Vaknade med den där läskiga känslan av vemod som alltid kommer när liftarna stängt och våren är på ingång, tänkte först att jag skulle ligga kvar i sängen dra mig länge, länge för typ första gången sedan förra sommaren men var som bara tvungen att dra upp rullgardinen och kika på vädret först. Sol och blå himmel gjorde att planen på att stanna kvar i sängen ändrades till skidäventyr på några minuter. Frukost i magen, matsäck i ryggan och skidor och hudar i bilen och vips på var jag på väg upp på Sönner tväråklump. 

 

Tänka sig vad fort det kan svänga, från vemod till glädje och sen kort därefter från solsken till flatljus och snöstorm. För vi hann visst inte längre än två tredjedelar av turen innan all sikt var borta och vinden var stark nog för att blåsa oss omkull. Vi fick helt enkelt nöja oss med att käka matsäcken i bilen idag, men vad gör det när man fått åka skidor på en dag som inleddes med vemod.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar