annaohlund_DSC3114

SBMC 2013

Jag hade lätt kunnat skriva en lång och utförlig berättelse om alla tankar som snurrade runt i mitt lilla huvud under dagarna uppe i Riksgränsen, för jäklar vad många funderingar jag hade. Om linjen, om framgång, om misslyckanden, om styrka, om svagheter, om skador, om ja typ allt mellan himmel och jord. Men jag ska försöka fatta mig kort och fokusera på glädjen istället för förvirringen. För med lite hjälp från min älskade vän Maria så kom jag på att den riktiga anledningen att jag vad där är ju för att jag älskar att åka skidor! Så jag släppte tankarna, tveksamheten och nervositeten och njöt av att åka skidor i grymma förutsättningar ihop med underbara vänner, och det, det räckte till en tredjeplats i tävlingen! (och en massa rolig skidåkning före, under och efter tävlingen med, för när alla andra grubblade över linjeval åkte jag skidor)

En tredjeplats som i mina ögon är större än alla vinster i världen med tanke på det år som varit.

Tack alla ni som varit med längs vägen, för allt stöd och all pepp, utan er hade vägen varit ännu längre ;-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar