annaohlund_DSC3114

Perspektiv

Ibland behöver man stänga av allt för att få tid att reflektera över det som varit och planera det som komma skall. Så när semester i Albanien dök upp som alternativ till att börja jobba direkt efter skidsäsongen vad jag inte sen att tacka ja. 

Så i ett land med höga berg, vita stenstränder och kristallklart vatten hittade jag ny energi, energi till att jobba hela sommaren igenom när alla andra lapar sol på uteserveringar och njuter av att ta dagen som den kommer. Jobba när alla andra njuter av sina fem VECKORS semester, så att jag kan njuta av snö och ledighet, i fem MÅNADER i vinter. Perspektiv. För när man ser det så, så känns det inte det minsta jobbigt, det är snarare skrattretande.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar