annaohlund_DSC3114

Jasså, mer jobb...

Trodde ju visst i våras att jag hade varit borta från det där med servis-slavande tillräckligt länge för att kunna uppskatta det igen, så var inte fallet, sjukt less på allt vad gäster heter just nu så därför tänker jag inte skriva en rad till om det.

Nåt som däremot är betydligt roligare är alla spännande äventyr jag hinner med när jag är ledig! Det senaste i Skäckerfjällen ihop med Kajsa. Ett par timmars obanad löpning i minst sagt växlande väder. Alltid kul att upptäcka nya platser och Skäckerfjällen ska definitivt få utforskas under fler turer! Så totalt annan upplevelse än att springa på de mer välkända lederna där man stöter på folk mest var och varannan meter under högsäsong, här är det du och natruren.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar