annaohlund_DSC3114

Mera löpning!

Det kan tyckas att jag inte gjort annat än att ränna runt på fjäll den här sommaren och ändå känner jag mig mer otränad än på länge, sjukt dålig kombination. Oavsett vad anledningen är till den uteblivna formen så tyckte jag att det var läge för ett nytt löpäventyr den här helgen. Siktet ställdes in på …. och vi tog oss dit via Blanktjärn och sedan vidare på en gammal sommarled. Fina fält blandat med smala stigar och stundtals riktigt jobbiga blötmyrar. Var himla trevligt att komma fram och få blanda bastuvärme med kalla bad i tjärnen.

Tyvärr lyckades fröken klant att trampa snett efter typ 500m på hemvägen så det blev till att halta och hänga på starka vänners rygg i 15km. Så istället för snabba intervaller för att pusha formen framåt blir det rehab och ytterst lite löpning för min del ett tag framöver. TRÅÅÅÅK. Men, men, bara att peppa vidare med siktet inställt på en hel och stark kropp när vintern kommer!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar