annaohlund_DSC3114

Blåhammaren ToR

Som om det inte vore nog med att ha sprungit både en mara och en halvmara i fjällterräng den senaste veckan så tyckte jag att det var läge att hänga med upp till Blåhammarens fjällstation för att käka middag och sova över. 

Vi stretade på bra på vägen upp och jag tror att vi var nästan 30min snabbare på de 12km upp än vad vi var fjol. På vägen ner hade jag det betydligt jobbigare, trots 400 negativa fallhöjdsmeter behövde jag lika lång tid på mig ner som upp. 

Trots avsaknaden av power i benen så var det helt klart värt turen, vackert väder, god mat och fantastiskt sällskap vägde upp det 1000gånger om. (Eller jag måste kanske säga 10000 gånger om idag då det är min 10000onde dag i livet, värt att fira om något :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Mats » Mera Gudauri:  ”Hej Caroline, Hittade ditt resereportage om Gudauri på nätet. Ska till Tblisi i..”

  • ylva » God morgon Istanbul!:  ”Det ser helt underbart ut med yogan i morgonsolen!! Ha en supervistelse i Rumäni..”

  • Carro » En vinnande två!:  ”Tack Peter! Så himla härligt ! Kul att höra ifrån dig och se att du kikar in här..”

  • Peter Wrangel » En vinnande två!:  ”Stort "GRATTIS"!!!!! Super kul :-) Bra kört. Peter.”

  • Peter Wrangel » Sol och pow i Nendaz:  ”Är inte ett dugg avis :-) Hoppas att det funkar bra med knät. Här hemma myser vi..”

Bloggarkiv

Länkar